+

Blaasontsteking binnen korte tijd genezen!

Vorige zomer werd ik uitgenodigd voor een barbecue. Ik had maar een paar kleine slokjes water gedronken en moest naar het toilet. Terwijl ik weer terug de tuin in liep, moest ik weer naar het toilet. Dit gebeurde een aantal keren achter elkaar en zonder echt te plassen. Later kreeg ik er ook pijn bij. Dit leek op een blaasontsteking, die ik al een keer eerder had gehad. De gastvrouw gaf mij een vitamine C-tabletje en vertelde dat haar huisarts had gezegd dat dit goed was als je een blaasontsteking hebt. Ter plekke ben ik voor mijn genezing gaan bidden en heb 1 vitamine C-tabletje genomen. Voor het slapen gaan heb ik nog 1 glas water gedronken en die nacht nog een. De volgende ochtend had ik geen pijn meer en de blaasontsteking was weg.

 3 Johannes vers 2.

Geliefde, ik wens dat het u in alles goed gaat en dat u gezond bent, zoals het uw ziel goed gaat.
Dit is wat de Heer ons heeft beloofd!