Campus Venlo. (11-09-22)

Op zondagochtend 11 september startte de Levenskracht Venlo Campus met hun eerste gemeentedienst. Sr. pastors John & Georgette Engel hadden een woord van de Heer ontvangen om een nieuw werk in de omgeving van Venlo te starten. Een aantal mensen komt al jaren uit deze regio naar Tilburg en heeft nu de kans om mee te bouwen aan een werk in hun eigen regio. De campus wordt geleid door Wiek & Nell Brugmans.

Momenteel vinden de bijeenkomsten plaats in het huis van de familie Janssen in Steyl. Aerdberg 3a 5935VR

We hebben sprekers en de Praise & Worship wordt ook live gedaan en natuurlijk wordt er aan het einde van de dienst voor mensen gebeden. Verder bezoeken Sr. pastors John & Georgette Engel regelmatig de locatie en spreken dan persoonlijk het Woord.

Op woensdagsavonds is er ook vaak een Bijbelstudie die begint om 19.30 uur. Check altijd voor de zekerheid even onze agenda.

We verwachten dat God daar krachtig zal werken en de mensen in het gebied zal bemoedigen, opbouwen en aanraken met Zijn Heilige Geest

+1 activiteiten. (01-01-23)

Vanaf 2023 beginnen we met +1 activiteiten. Een deel van de mannen en vrouwen avonden word speciaal ingericht om mensen mee naartoe te nemen. Zo is het leuker en makkelijker om je geloof te delen en iemand kennis te laten maken met Levenskracht.  Ook zijn er Family & Friends diensten om mensen mee naartoe te nemen, supertof. Je kunt de +1 activiteiten herkennen door de +1 achter het event in de agenda. De Family & Friends diensten worden ook zo genoemd in de agenda.

Gebedsgroep (01-01-23)

Er staat heel wat te gebeuren in het geestelijke, waar wij als kerk natuurlijk in mee willen bewegen, daarom is er vanaf 9 Januari ’23 een gebedsgroep die bidt voor de gemeente, voor Tilburg en persoonlijke zaken. Dit doen zij in Wijkcentrum Heyhoef in ruimte Washington op de 1e etage. De gebedsgroep zal op een uitzondering daargelaten elke maandag bidden vanaf 19:30 uur tot ongeveer 21:00 uur.