Visieteam (21-05-23)

Na lang beraad hebben we een visie-team gevormd, dit zijn 2 echtparen die ons helpen de visie te dragen. Samen kijken we of wat we doen nog in lijn is met de visie en of we dingen wellicht anders moeten doen. Ook zullen zij Ps. Arjan en Sandra ontlasten in enkele zaken. Al met al een goede ontwikkeling!

De mensen die het visie-team vormen zijn: Farley en Sandra Westphal en Theo en Betty van Vlijmen.  

+1 activiteiten. (01-01-23)

Vanaf 2023 beginnen we met +1 activiteiten. Een deel van de mannen en vrouwen avonden word speciaal ingericht om mensen mee naartoe te nemen. Zo is het leuker en makkelijker om je geloof te delen en iemand kennis te laten maken met Levenskracht.  Ook zijn er Family & Friends diensten om mensen mee naartoe te nemen, supertof. Je kunt de +1 activiteiten herkennen door de +1 achter het event in de agenda. De Family & Friends diensten worden ook zo genoemd in de agenda.

Gebedsgroep (01-01-23)

Er staat heel wat te gebeuren in het geestelijke, waar wij als kerk natuurlijk in mee willen bewegen, daarom is er vanaf 9 Januari ’23 een gebedsgroep die bidt voor de gemeente, voor Tilburg en persoonlijke zaken. Dit doen zij in Wijkcentrum Heyhoef in ruimte Washington op de 1e etage. De gebedsgroep zal op een uitzondering daargelaten elke maandag bidden vanaf 19:30 uur tot ongeveer 21:00 uur.