Suriname


(Ps. Roma † 1945-2021 & Robbie Orie † 1950-2020)

In Memoriam

Roma & Haroen (Robbie) Orie, pastors of the JESUS IS KING congregation in Paramaribo, Suriname are now both resting in the arms of Jesus.

Bro. Robbie left this earth on December 18, 2020 and sr. Roma on April 27, 2021. We will miss them both very much. Our working together over the years has been a huge blessing to us and we are grateful to have met and gotten to know such a wonderful couple.

The work they have built up over the years stands as a victory over the enemy and its strongholds.


Suriname

In working together with the Church "Jesus is King" we bring healing and divine direction to the land. This is done through the “Beauty for Ashes” course, the proclamation of the Word of God and through Prophetic revelation.

Our goal is to make it clear to people that their liberation lies in God and not their idols. We believe that God has a great future for Suriname, and wants to bless this Country like no other. Suriname is going to play an important role in the South American continent, and the Lord wants to use her to bring glory to His name.


Jesus is King church in Paramaribo


Beauty for ashes course participants 2019


Schoonheid voor as cursisten 2022Other missions

Empowered21 is een wereldwijde beweging met uiterst krachtige en concrete visie:

Dat elk persoon op aarde

een authentieke ontmoeting met Jezus Christus zal hebben

door de kracht en aanwezigheid van de heilige geest

... vóór Pinksteren 2033

We zijn bijzonder verheugd over het feit dat Nederland is uitgekozen als gastland voor de Empowered21 conferentie (21-24 juni 2023) waar meer dan 10 duizend leiders en evangelisten van over de hele wereld bij elkaar zullen komen met als doel de visie van Empowerd21 strategisch te bespreken.

Het congres vindt plaats in de RAI van 21 tot 23 Juni 2023 en afgesloten met een grote evangelisatie-campagne in het Olympisch stadion in Amsterdam op 24 Juni 2023.

Dit congres en deze evangelisatiecampagne staan voor eenheid, kracht en missie:

• Eenheid omdat alle grote bedieningen en samenwerkingsverbanden meewerken en delen in de visie dat elke persoon op aarde een ontmoeting nodig heeft met Jezus Christus door de kracht van de Heilige Geest.

• Kracht omdat het zonder de kracht van Gods Geest niet zal lukken en we dus door de Geest vervulde evangelisten, kerkplanters en voorgangers nodig hebben

• Missie, omdat we de urgentie voelen van evangelisatie omdat we serieus geloven dat er een grote oogst van mensen zal worden binnengehaald in Gods koninkrijk in de komende jaren.

Empowered21 is een uniek congres, een momentum en een historische gebeurtenis, ook voor Nederland. Het wordt een krachtige impuls voor grootschalige evangelisatie op ons continent en wereldwijd. Vanuit elk land worden op dit moment leiders, met hart voor de Grote Opdracht, uitgenodigd om deel te zijn van dit historische congres.Empowered21 is een beweging en netwerk van honderden kerken, organisaties en denominaties op elk continent. Het zijn allemaal organisaties die geloven in de krachtige werking van de Heilige Geest in het leven van mensen. Bijzonder en uniek in eenheid.

Je kunt er meer over lezen op hun website: https://empowered21.com of deze korte presentatie Empowered21 openen waarin je ook kan zien welke internationale sleutel leiders achter Empowered21 zit, een indrukwekkende lijst:

https://docs.google.com/presentation/d/1IJ80xCWp29VROPDyKYGOqDt34N_J-0eS49VYOj4pzAI/edit?usp=sharing

De voorbereiding van Empowerd21 Amsterdam is in handen van Empowered21, gevestigd in Tulsa ORU University i.s.m. het Nederlandse voorbereidingsteam o.l.v. Mattheus van der Steen, die als coördinator van dit evenement in de RAI en het Olympisch Stadion is aangesteld.

Namens het voorbereidingsteam,

Mattheus en Laura van der Steen, Ruben Flach, Jan Pool, Hans Maat. Menno Helmus, Machiel Jonker, Christian Tan, Dick en Arleen Westerhof en Jaap en Astrid Feddes.

Dr. William M. Wilson is de president/bestuursvoorzitter van de bekende Oral Roberts University, gevestigd in Tulsa, Oklahoma. Dr. Wilson leidt ook de Global Co-chair van Empowered21, een initiatief dat leiders, wetenschappers en nieuwe generaties influencers in beweging brengt en samenbrengt. Daarnaast heeft hij een eigen televisieprogramma. "World Impact with Dr. Billy Wilson". https://worldimpact.tv/shows/