Van harte welkom bij Levenskracht Tilburg!

Tof dat je er bent! En leuk dat je interesse hebt in onze kerk. Wij zijn Levenskracht een moderne en levendige kerk. Bekijk de website op je gemak door en laat ons onze voorgangers aan je voorstellen.

Voorgangers Arjan & Sandra Renes

Onze Pastors (voorgangers) Arjan en Sandra wonen samen met hun drie zoontjes in de Reeshof Tilburg. Sinds Mei '22 hebben zij het voorgangerschap van Levenskracht Tilburg overgenomen. Zonder geloof kan God niet bewegen, daarom doen zij er alles aan om je geloof op te bouwen, zodat Gods liefde en kracht weer zichtbaar worden. Hun hart gaat uit naar mensen die God nog niet kennen en naar het onderwijzen, zodat er een krachtige geloofskerk ontstaat. Ze zijn na de zondagsdienst vrijwel altijd wel beschikbaar voor gebed of een praatje.

Je kunt hun bereiken op:
Tel.: 06-10954312
Email: arjan@levenskracht-tilburg.nl

 

John en Georgette Engel

Zij zijn de Sr. voorgangers van Levenskracht die zij in 2010 hebben opgericht. Op 29 mei 2022 hebben zij het voorgangerschap van Tilburg overgedragen aan Arjan &  Sandra Renes. Waar nodig ondersteunen zij Ps. Arjan en Ps. Sandra en ook zijn zij actief betrokken bij Levenskracht Campus Venlo.

Teamleiders team

Alle teams worden geleid door een teamleider. Zij zorgen voor het aansturen van hun team. De teamleiders vormen samen ook een leiderschapsteam die zorgdraagt voor de praktische zaken binnen de gemeente. Zij komen een aantal keer per jaar bij elkaar om zich even te focussen op de visie, van elkaar te leren en problemen op te lossen.

Visie team

Een klein team van ongeveer vier mensen om Ps. Arjan en Ps. Sandra te ondersteunen en om in grote lijnen te bepalen welke richting we uitgaan, wat we beter kunnen doen, wat helemaal anders moet en bijvoorbeeld hoe we de visie beter uit kunnen leven. Dit team is nu in de maak, wanneer we zekerheid hebben in de samenstelling laten we dit natuurlijk weten.