Samenkomst – Gastspreker Dr. Guy Peh

Event details

  • zondag | 10 oktober 2021
  • 10:30
  • Heyhoef “Wijkcentrum” Kerkenbosplaats 1 5043 RX Tilburg

Dr. Guy Peh is een wereldberoemde zendingsevangelist die in meer dan 100 landen over de hele wereld heeft gediend. Hij is een dynamische predikant, leraar en auteur en woont in Dallas, Texas. Dr. Guy staat bekend om de vele genezingen, bevrijdingen en doorbraken die plaatsvinden tijdens zijn vergaderingen.

Hij beweegt zich in de gaven van wonderen en geloof, en is daarbij krachtig gezalfd door God om genezing en hoop te brengen voor de zieken. Dr. Guy heeft een sterke zalving bij het onderscheiden van geesten, de profetische dienst en spirituele oorlogsvoering.

Een vrome gebedsstrijder en een fervent student van het Woord, presenteert hij een God die leeft en in staat is om aan de behoeften van zijn kinderen te voldoen. Door zijn bediening zijn duizenden mensen over de hele wereld geraakt door de kracht van Jezus. Dr. Guy leidt mensen om Jezus Christus te ervaren als het antwoord op elke behoefte in hun leven.

Door deze bediening, door de kracht van God, zijn mensen over de hele wereld genezen van alle soorten ziekten. Enkele van de gedocumenteerde genezingen en wonderen die hebben plaatsgevonden, omvatten HIV/aids, migraine, diabetes, astma, problemen met de spijsvertering, doofheid, blindheid, kanker, hypoglykemie en financiële doorbraken.

Hij heeft zelfs voor de doden gebeden en hen weer tot leven zien komen. De apostolische roeping van God in zijn leven heeft ertoe geleid dat veel kerkleiders over de hele wereld naar hem opzien als hun opziener. Dr. Guy heeft een doctoraat in de godgeleerdheid.

Dr. Guy Peh combineert zijn rijkdom aan leiderschapsexpertise met zijn diepte van spiritueel inzicht om levens veranderende boodschappen te onthullen die empowerment en inspiratie bieden. Doorgewinterd met humor, mededogen, openbarend inzicht en persoonlijke openhartigheid opent Dr. Guy Peh zijn denken en raakt harten aan met bijbels gebaseerde principes van persoonlijke empowerment. Dr. Guy Peh spreekt heel vaak op Marktplaats conferenties.

Dr. Guy Peh vertaalt hardharde spirituele inzichten in alledaagse taal die mensen in staat stelt hun leven te transformeren en de weg die mensen nemen op zoek naar zin, waardigheid, doel en hoop te veranderen.

Dr. Guy Peh is afgestudeerd aan Christ for the Nations in Dallas, TX en de Jacksonville Theological Seminary.

Hij is getrouwd met zijn geliefde en vriendin, Ilke. Ze heeft een hart voor mensen en ziet graag gebroken harten genezen en de gevangenen bevrijden.

Dr. Guy en Ilke’s visie is de wereld, hun passie is voor zielen en hun missie is om de heiligen toe te rusten en hen te trainen in het bovennatuurlijke.

nl_NL_formalNL