+

Genezing door de Heilige Geest!

Graag wil ik een bijzonder verhaal vertellen over de genezing van mijn man. Mijn man stopte met zijn ademhaling tijdens het slapen. Als de ademhaling stopt, daalt het zuurstofgehalte in het bloed. Door de daling in het zuurstof worden de hersenen weer geactiveerd tot ademhalen. Er volgt dan een harde snurk, die mijn man elke keer wakker maakte. U kunt zich voorstellen dat hij hierdoor slecht sliep en hij overdag erg moe was.

De artsen hadden hem onderzocht en stelden vast dat de oorzaak lag aan een schuin tussenschotje in de neus. Deze is operatief rechtgezet, maar de klachten bleven zodat hij met een beademingsapparaat moest slapen. Dat apparaat werd als een masker vastgemaakt op zijn hoofd en blies onder druk lucht in zijn gezicht en daarnaast maakte het apparaat ook veel geluid. Na een aantal weken stopte mijn man met het gebruik van dit apparaat zonder de dokter hiervan op de hoogte te stellen.

Ondertussen gingen wij naar een kerkdienst waar gebeden werd voor genezing van mijn man. Destijds was ik katholiek en ik had zoiets nog nooit meegemaakt en wist niet goed wat ik hiervan moest denken. Na de dienst gingen wij weer naar huis, waar ik die nacht niets bijzonders merkte aan mijn man.
Vlak na de kerkdienst had de dokter mijn man opgeroepen voor een slaaptest om te beoordelen of het beademingsapparaat goed werkte. Enkele weken na deze slaaptest kreeg hij de uitslag. Er was geen enkele ademhalingsstilstand gedetecteerd. Het moest een technisch probleem zijn geweest en een tweede test werd afgesproken. De uitslag vertelde mijn man me niet.

In dezelfde periode werd ik ’s nachts wakker en luisterde naar de ademhaling van mijn man. Ik hoorde hem geen enkele keer stoppen met zijn ademhaling! De volgende ochtend vertelde ik hem dat waarna hij vertelde dat de slaaptest over moest vanwege technisch probleem. U kunt de uitslag van deze test wel raden. Geen enkele adempauze werd geregistreerd!