Reformatie

Wereldwijd zien we een shift in het lichaam van Christus, de kerk.
Een instituut die enkel bestaat om gelovigen samen te brengen en te verzorgen wordt langzaamaan weer een instituut wat Impact maakt!
Gods liefde en kracht moeten weer zichtbaar worden, juist buiten de kerk.
We zien het gebeuren! Mensen die in God geloven die weer anderen vertellen over hĂșn redding die ook beschikbaar is voor die ander. Getuigenissen die verteld worden over geweldige wonderen die in de levens van gelovigen plaatsvinden.
Ook zien we mensen passievoller en dienstbaarder worden, men is niet meer bang om zijn/haar roeping te zoeken en erin te stappen.
De Heilige Geest krijgt weer ruimte om te bewegen in de diensten. Een geweldige reformatie die we te danken hebben aan zij die ermee gestart zijn jaren geleden. De leiders die gezaaid hebben en het land hebben bewerkt.
Zonder hen was het nooit in gang gezet!
We prijzen God voor alle leiders wereldwijd die hierin een rol hebben gespeeld.
En voor nu… laten we vooruit kijken, meegaan in de wind die waait, de wind van de Heilige Geest. Ook al voelt het voor ons soms gek of onzeker. Vertrouw op Hem, plug in en bouw mee met wat God wil bouwen!

Ps. Arjan

nl_NL_formalNL