Bij Levenskracht vinden we het heel belangrijk dat jij toegerust wordt in je geloof. Om je hierin te voorzien geven we verschillende cursussen.

Basics.   Voor mensen die nog niet zolang geloven hebben we 'Basics' ontwikkeld. Een cursus die je een stevig fundament geeft om je verdere geloofsleven op te bouwen. Denk aan onderwerpen als; Gods plan, Jezus verlossingswerk, goed bidden en je bijbel begrijpen. Deze cursus geven we één keer per jaar en vaker wanneer er genoeg animo is en is zeker aan te raden!

Next.   Heb je de 'Basics' gedaan en wil je graag meer leren over God en Zijn koninkrijk-principes? Dan is 'Next' iets voor jou om je aan te vuren om een krachtige geloofsman -of vrouw te worden. Denk aan onderwerpen als; discipelschap, autoriteit en roeping. Deze cursus geven we ook één keer per jaar en vaker wanneer er genoeg animo is en is ook zeer aan te raden als je wilt groeien.

Thema's.     Er zijn natuurlijke talloze andere thema's te bedenken om bijbelstudies in te geven. De bijbel staat helemaal vol met krachtige principes uit Gods koninkrijk en Gods is zo ontzettende groot dat we nooit uitgeleerd of uitgekeken kunnen raken. Daarom zijn er door het jaar heen ook veel andere studie avonden met uiteenlopende thema's.

Check altijd even de agenda en houd de mededelingen in de dienst in de gaten voor welke studie er draaien.