Welkom bij Levenskracht Tilburg! We zijn een moderne en levendige kerk in Tilburg Reeshof. 

Wat wij als kerk graag willen zien is dat Gods liefde en kracht weer zichtbaar worden in elk aspect en laag van de maatschappij. God wórd zichtbaar door ons heen als wij in beweging komen en ons geloof impact laten hebben.                                                        

Daarom is onze visie 'Impact door levend geloof'! 

Als jij komt op zondag...

Kom je op een plek die mensen beschrijven als een 'warme deken', dat komt omdat ons geloof ons samenbindt en we de Heer ruimte geven om tijdens de dienst te 'bewegen' en dát ervaar je!

We beginnen de dienst altijd met de mededelingen, want zo blijft iedereen lekker op de hoogte van wat we doen. Dan zingen we moderne christelijke liedjes om God te aanbidden. Dit word geleid door onze Worship-band en de teksten ervan zijn zichtbaar op het beamerscherm. Tussen de liederen door bidden we, kun je een gift geven en gaan de kids naar hun eigen dienst.

Daarna wordt je geloof opgebouwd door een inspirerende preek. Het woord wat we brengen is altijd bijbels gefundeerd en activeert je om impact te hebben met je geloof in jou leven en de levens om je heen.

Na de dienst is er een gratis kopje koffie/thee en tijd voor gezelligheid! 

Op andere dagen...

Doen we ook nog van alles. Zo hebben we op de maandagen gebedsavond, een plek waar je mee kan bidden voor de kerk, gebed kunt ontvangen als je dat nodig hebt, maar waar je ook kunt leren bidden van de andere mensen die deelnemen. 

Op woensdagen hebben we vaak bijbelstudie avonden, hier leer je over God en bijbelse principes en beloften die je geloof kunnen opbouwen en activeren.

Waar en wanneer is dit?

Alle activiteiten vinden plaats in wijkcentrum Heyhoef aan de Kerkenbosplaats 1 te Tilburg. 

  • Samenkomst Zondag 10:30 uur.
  • Bebedsavond Maandag 19:30 uur.
  • Bijbelstudie Woensdag 19:30 uur. 

Voor elke activiteit is het verstandig om altijd even de agenda te checken.

Voor de kids is er...

Tijdens de dienst op zondag is er ook kinderkerk in een aparte ruimte. Lees er meer over onder het kopje 'wat we doen' 'kinderkerk'.

Tot zondag!