Voorgangers Arjan & Sandra Renes      Sr. voorgangers John & Georgette Engel

Bent u misschien op zoek naar aanmoediging of een woord dat duidelijkheid in uw leven zal brengen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

We komen elke zondag samen om mensen te bemoedigen en hun nieuwe levenskracht te geven.
Ook u bent van harte welkom onze samenkomsten te bezoeken.

Het leven is al moeilijk genoeg om het alleen te doorleven. Dikwijls hebben we de kracht niet om de dagelijkse uitdagingen te doorstaan. Dan raken we vertwijfeld en voelen we ons vaak hulpeloos.

God is onbeperkt en almachtig. Hij staat boven elke uitdaging, elk probleem en elke situatie. Wat er ook gebeurt in ons leven, we geloven dat met God alle dingen mogelijk zijn. Hij is voor ons - zelfs als we niet alles begrijpen - en laat ons nooit in de steek.  Hij wil het beste voor ons, en Hij doet alles om van ons overwinnaars te maken.

Elke zondagmorgen om 10:30 uur in het Heyhoef “Wijkcentrum”
Kerkenbosplaats 1
5043 RX Tilburg
Tel.: 013-8509883 of 06-58925087
Email: info@levenskracht-tilburg.nl

John en Georgette Engel zijn de Sr. voorgangers van de Levenskracht Gemeente in Tilburg die zij in 2010 hebben opgericht. In Juni 2022 hebben zij het voorgangerschap van de Gemeente overgedragen aan Arjan & Sandra Renes. Levenskracht Gemeente is verbonden met Harvest International Ministries (HIM), een apostolisch netwerk onder leiding van Dr. Che Ahn. HIM bestaat uit meer dan 25.000 kerken en ministeries in 65 landen en richt zich op samenwerking om opwekking en reformatie te zien komen.