Van harte welkom bij Levenskracht Tilburg!

Tof dat je er bent! En leuk dat je interesse hebt in onze kerk. Wij zijn Levenskracht een moderne en levendige kerk. Bekijk de website op je gemak door en laat ons onze voorgangers aan je voorstellen.

Voorgangers Arjan & Sandra Renes

Onze Pastors (voorgangers) Arjan en Sandra wonen samen met hun drie zoontjes in de Reeshof Tilburg. Sinds Mei '22 hebben zij het voorgangerschap van Levenskracht Tilburg overgenomen. Zonder geloof kan God niet bewegen, daarom doen zij er alles aan om je geloof op te bouwen, zodat Gods liefde en kracht weer zichtbaar worden in de wereld. Hun hart gaat uit naar mensen die God nog niet kennen en naar het onderwijzen, zodat er een krachtige geloofskerk ontstaat. Ze zijn na de zondagsdienst vrijwel altijd wel beschikbaar voor gebed of een praatje.

Je kunt hun bereiken op:

Tel.: 06-10954312 (zaterdags rusten wij)

Email: arjan@levenskracht-tilburg.nl

 

John en Georgette Engel

Zij zijn de Sr. voorgangers van Levenskracht Gemeente die zij in 2010 hebben opgericht. Op 29 mei 2022 hebben zij het voorgangerschap van Tilburg overgedragen aan Arjan &  Sandra Renes. Waar nodig steunen zij ps. Arjan en ps. Sandra en daarnaast zijn zij actief betrokken bij de Levenskracht Gemeente Venlo, die zij in september 2022 hebben opgericht.

 

Teamleiders team

In Levenskracht zijn een aantal team actief die alles draaiende houden, denk bijvoorbeeld aan de band voor de aanbidding en het kinderwerk enz. Alle teams worden geleid door een teamleider. Zij zorgen voor het aansturen van hun team. De teamleiders vormen samen ook een leiderschapsteam die zorgdraagt voor de praktische zaken binnen de gemeente. Zij komen een aantal keer per jaar bij elkaar om zich even te focussen op de visie, van elkaar te leren en problemen op te lossen.

 

Visie team

Er zijn mensen nodig die Ps. Arjan en Ps. Sandra bijstaan in het bewaken van de visie. Samen kijken zij of wat we doen nog in lijn is met de visie en of we wellicht dingen anders moeten doen. Ook ontlasten zij de Pastors in bepaalde zaken. De mensen die ons visie-team vormen zijn Farley en Sandra Westphal.

Voor de meeste praktische zaken kun je terecht bij Farley en Sandra.