Suriname


(Ps. Roma † 1945-2021 & Robbie Orie † 1950-2020)

In Memoriam

Roma & Haroen (Robbie) Orie, voorgangers van de JEZUS IS KONING gemeente in Paramaribo, Suriname rusten nu beide in de armen van Jezus.

Br. Robbie verliet deze aarde op 18 december 2020 en zr. Roma op 27 april 2021. We zullen ze alle beide heel erg missen. Onze samenwerking in de afgelopen jaren is een enorme zegen voor ons geweest en we zijn dankbaar dat we zo'n geweldig echtpaar hebben ontmoet en leren kennen.

Het werk dat ze gedurende vele jaren hebben opgebouwd, staat als een overwinning op de vijand en zijn bolwerken.


Suriname

In samenwerking met de Gemeente "Jezus is Koning" brengen wij genezing en goddelijke richting naar het land. Dit wordt gedaan door de cursus “Schoonheid voor As”, de verkondiging van het Woord van God en door Profetische openbaring.

Het is ons doel de mensen duidelijk te maken dat hun bevrijding in God ligt en niet hun afgoden. Wij geloven dat God een geweldige toekomst heeft voor Suriname, en dit Land wil zegenen zoals geen ander. Suriname gaat een belangrijke rol spelen in het Zuid-Amerikaanse continent, en de Heer wil haar gebruiken om glorie aan Zijn naam te brengen.


Jezus is Koning gemeente in Paramaribo


Schoonheid voor as cursisten 2019


Schoonheid voor as cursisten 2022


Andere missies

Empowered21 is een wereldwijde beweging met uiterst krachtige en concrete visie:

Dat elk persoon op aarde

een authentieke ontmoeting met Jezus Christus zal hebben

door de kracht en aanwezigheid van de heilige geest

... vóór Pinksteren 2033

We zijn bijzonder verheugd over het feit dat Nederland is uitgekozen als gastland voor de Empowered21 conferentie (21-24 juni 2023) waar meer dan 10 duizend leiders en evangelisten van over de hele wereld bij elkaar zullen komen met als doel de visie van Empowerd21 strategisch te bespreken.

Het congres vindt plaats in de RAI van 21 tot 23 Juni 2023 en afgesloten met een grote evangelisatie-campagne in het Olympisch stadion in Amsterdam op 24 Juni 2023.

Dit congres en deze evangelisatiecampagne staan voor eenheid, kracht en missie:

• Eenheid omdat alle grote bedieningen en samenwerkingsverbanden meewerken en delen in de visie dat elke persoon op aarde een ontmoeting nodig heeft met Jezus Christus door de kracht van de Heilige Geest.

• Kracht omdat het zonder de kracht van Gods Geest niet zal lukken en we dus door de Geest vervulde evangelisten, kerkplanters en voorgangers nodig hebben

• Missie, omdat we de urgentie voelen van evangelisatie omdat we serieus geloven dat er een grote oogst van mensen zal worden binnengehaald in Gods koninkrijk in de komende jaren.

Empowered21 is een uniek congres, een momentum en een historische gebeurtenis, ook voor Nederland. Het wordt een krachtige impuls voor grootschalige evangelisatie op ons continent en wereldwijd. Vanuit elk land worden op dit moment leiders, met hart voor de Grote Opdracht, uitgenodigd om deel te zijn van dit historische congres.Empowered21 is een beweging en netwerk van honderden kerken, organisaties en denominaties op elk continent. Het zijn allemaal organisaties die geloven in de krachtige werking van de Heilige Geest in het leven van mensen. Bijzonder en uniek in eenheid.

Je kunt er meer over lezen op hun website: https://empowered21.com of deze korte presentatie Empowered21 openen waarin je ook kan zien welke internationale sleutel leiders achter Empowered21 zit, een indrukwekkende lijst:

https://docs.google.com/presentation/d/1IJ80xCWp29VROPDyKYGOqDt34N_J-0eS49VYOj4pzAI/edit?usp=sharing

De voorbereiding van Empowerd21 Amsterdam is in handen van Empowered21, gevestigd in Tulsa ORU University i.s.m. het Nederlandse voorbereidingsteam o.l.v. Mattheus van der Steen, die als coördinator van dit evenement in de RAI en het Olympisch Stadion is aangesteld.

Namens het voorbereidingsteam,

Mattheus en Laura van der Steen, Ruben Flach, Jan Pool, Hans Maat. Menno Helmus, Machiel Jonker, Christian Tan, Dick en Arleen Westerhof en Jaap en Astrid Feddes.

Dr. William M. Wilson is de president/bestuursvoorzitter van de bekende Oral Roberts University, gevestigd in Tulsa, Oklahoma. Dr. Wilson leidt ook de Global Co-chair van Empowered21, een initiatief dat leiders, wetenschappers en nieuwe generaties influencers in beweging brengt en samenbrengt. Daarnaast heeft hij een eigen televisieprogramma. "World Impact with Dr. Billy Wilson". https://worldimpact.tv/shows/