+

Kinderkerk

KinderkerklogoHIPkids (Hoop voor Iedereen door Plezier): een kerk speciaal voor kinderen

Waarom Hipkids?
Het is een gezellig samen zijn voor de kids als de volwassenen in de reguliere dienst zitten.
Doorgaans gaan de kinderen na het 2e lied met de begeleiders mee naar de kinderdienst.
Zo hoeven de kids zich niet te vervelen én kunnen de volwassenen rustig de dienst bijwonen.

Wanneer mag mijn kind naar HipKids?
De HipKids heeft 2 groepen, eentje van 3 tot 6 jaar en één van 6 jaar totdat ze van de basisschool af gaan, we vinden dat ze dan écht een ander tijdperk ingaan en ze mogen vanaf dan bij de tienerdienst meekijken.
Denkt u dat uw kind al eerder klaar is voor de HipKids dienst of voor de volgende groep overleg dan even met de leiding, uw kind kan altijd een keer komen kijken.

Wat doet Hipkids?
Tijdens de HipKids samenkomsten zorgen de enthousiaste kinderwerkers ervoor dat de kinderen op een speelse manier leren over de verhalen uit de Bijbel en de normen, waarden en principes die daarbij komen kijken, zodat ze straks in hun latere leven kunnen uitbloeien tot volwassen christenen met een levende relatie met onze God.
Vaak wordt er geknutseld, gezongen, een verhaal verteld en ook gewoon even lekker gespeeld.
De HipKids medewerkers hebben een maandthema waar ze mee bezig gaan. Over de invulling hebben zij een redelijk vrije hand, zodat ieders talenten benut kan worden en het voor de kinderen ook interessant blijft.
Ze houden wel allemaal dezelfde structuur aan tijdens de Hipkids samenkomst, dat zorgt voor rust in de groep.

Al met al een hele leuke, gezellige én leerzame tijd! Onze HipKids werkers zijn duidelijk herkenbaar door de lichtblauwe poloshirts waar HipKids op staat.